Halvat Custom Design emali merkit käänne Pin valmistaja Kiina

Baseball kaupankäynnin nastat tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus monet ihmiset rakastavat baseball-urheilu. Tämä urheilu kaupankäynnin nastat on erittäin hauska. Niin kirkkaan väriset, ainutlaatuinen sisustus. Kaksi baseball pelaajaa molemmilta. Varsi ja Pesäpallo ovat täynnä monia värejä vihreä ruoho...

Tuotetiedot

Baseball kaupankäynnin nastat

Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

1 3 4andquot;

Maali / väri

Nikkeli Plating

Pakkaus

Opp laukku


Tuotteen kuvaus

Monet ihmiset rakastavat baseball-urheilu. Tämä urheilu kaupankäynnin nastat on erittäin hauska. Niin kirkkaan väriset, ainutlaatuinen sisustus.

Kaksi baseball pelaajaa molemmilta. Varsi ja Pesäpallo ovat täynnä monia värejä kuten ruskea, vihreä, sininen, valkoinen, musta nurmikolla. Tämä tekee kaupankäynnin pin näyttää erittäin katseenvangitsija.

Alla on yksityiskohtainen erittely:

1) materiaali: Sinkkiseoksesta

2) pinta-ala: 1 3/4andquot; tai mukautettu koko

3) liite: 4pcsbutterfly kytkimet

4) tuotantoprosessin: valu/leimaamalla-pinnoitus-emali

5) pakkaus: Jokainen Ilmainen polyfoninen pussiin


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyö myynninedistämistarkoituksessa Halvat mukautetun design emali merkit käänne pin valmistaja Kiina koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Halvat mukautetun design emali merkit käänne pin valmistajien china, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like