Mittatilaustyönä Die Casting emali käänne Pin merkit Kiina käänne Pin keittomahdollisuus

Maailman kahden lipun käänne nastat tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus maailman kahden lipun Rintamerkit tehdään iski metallia kuolee. Ne ovat värillisiä emali täyttää kultaa pinnoitus ja epoksi kupoli loppuun. Kunkin maan lippu on perhonen-sotilaallisen kytkin ja yksilöllisesti poly säkitettynä. Voit...

Tuotetiedot

Maailman kahden lipun Rintamerkit


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

30mm

Maali / väri

Nikkeli Plating

Pakkaus

OPP laukku


Tuotteen kuvaus

Maailman kahden lipun Rintamerkit tehdään iski metallia kuolee. Ne ovat värillisiä emali täyttää kultaa pinnoitus ja epoksi kupoli loppuun. Kunkin maan lippu on perhonen-sotilaallisen kytkin ja yksilöllisesti poly säkitettynä.

Voit myös ajatella magneettinen tukea lisäämisestä pin lievittää käyttöönottoa reikiä kalliita puserot ja paidat. Pohjakudosta ovat erittäin tärkeitä. Ne lisäävät yleiseen suunnitteluun ja functionability nastat. Magneettinen tukea does sama asia kuin postitse, mutta se ei vahingoita kangas teidän vaatteita.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa mittatilaustyönä die casting emali käänne pin merkit Kiina käänne pin keittomahdollisuus koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: mittatilaustyönä die casting emali rintaneulan merkit käänne pin valmistaja, Kiina, tehtaat, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like