Rauta kirjailluilla korteilla kouluille Käsin Brodeerattu korut Tukku EB-003

Topwin Industrial on sitoutunut tarjoamaan erilaisia räätälöityjä promoottoreita kirjontapintoihin kouluille, jotka ovat käsin kirjontapusseja tukkumyyntiä vuodesta 2003 lähtien ja omistaneet hyvän maineen laadukkaista mittatilaustuotteistaan ja erinomaisista palveluistaan.

Tuotetiedot

Räätälöidyt kirjontamerkinnät kouluun


Tuotetiedot

Materiaali

100% puuvillaa, 100% polyesteriä, nailonia, twill-kangasta, kudotusta kankaasta, kuminauhat, huopa jne.

Langan tyyppi

Polyesterilanka, rayon - kierre, valovirta, UV - lanka, metallilangat jne

Kierteen väri

Lankavärikaavion tai PMS-numeron mukaan

Koko

Räätälöity

Taustavaihtoehto

Rauta, kova PVC, paperipinnoitus, liimanauha, tarrakiinnitys, ei taustaa jne

Rajavalinta

Höyrytetty, käsi leikattu, lämpöleikkaus jne

Tuotteen Kuvaus

Brodeeratut merkit ovat helppoja hankkia takkeihin, hattuihin, paitoihin tai pusseihin. Saatavilla on satoja langan värejä, jotka sopivat paremmin omalle tunnukselle tai iskulauseelle. Brodeeratut laastarit voidaan räätälöidä lähes kaikissa kokoissa, muodoissa ja väreissä, joita voit kuvitella.


Topwin on sitoutunut tarjoamaan erilaisia räätälöityjä promootioita kauniita ja söpöjä räätälöityjä lintukuvamagneetteja vuodesta 2003 ja omistanut hyvän maineen laadukkaista mittatilaustuotteistaan ja erinomaisista palveluistaan. Osta räätälöidyt tuotteet tehtaalta.

Hot Tags: Rauta kirjontapusseilla kouluille käsin kirjailtuja laastareita tukku eb-003, Kiina, tehdas, räätälöityjä, myynninedistämistarkoituksessa, mittatilauksena, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like