Fun Run -mitalit MM-084

Räätälöity Pehmeä Emali Rock Block Mitalit ja Nauhat Tuotekuvaus Kiinassa ammattimaisena mitali valmistaja tuottaa miljoonia kaikenlaisia medaljonteja asiakkaille ympäri maailman vuosittain. Yli 95% mitalimatuotteistamme on räätälöity asiakkaan konseptin, logon tai ...

Tuotetiedot


Räätälöity Turkki Trot Fun Run Medals Pehmeä emali

 

materiaali

Sinkkiseos, messinki, kupari, ruostumaton teräs, rauta, kumi jne.

Tuotteen koko

Räätälöidyt

Lopeta / Väri

Nikkeli, nikkeli, musta nikkeli, kulta, kupari, antiikkinen kupari, antiikkinen pronssi,

Pakkaus

Opp-laukku, Velvet-laukku, akryylilaatikko, läpipainopakkaus, esittelytila jne.


Tuotteen Kuvaus

 

Juoksu on suosituin urheilulaji yksilöille. Nykyään on paljon käynnissä olevia tapahtumia ympäri maailmaa, jotkut hyväntekeväisyyteen, jotkut ympäristönsuojeluun, jotkut juhlaan tai jopa Isänpäivä tai Äitienpäivä .

Topwin on erittäin vahva suunnittelemaan ja tuottamaan erilaisia mitaleja asiakkaillemme vuodesta 2003. Jos etsit luoda omia yksilöllisiä mitalistoja ja palkintoja, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntitiimiimme milloin tahansa.

 

Näyttöruutemme ovat erinomainen tapa osoittaa uudet kovan ansionsa. Ne ovat saatavilla nahkateoksessa tai velvet-ulkosivulla ja ne on varustettu velourisällä yhdelle mitalle. Sisäkansi voi myös olla 1-värinen näytön tulostus. 

 


Hot Tags: Fun Run -mitalit MM-084, Kiina, tehdas, räätälöityjä, myynninedistämistarkoituksessa, mittatilauksena, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like