Kalliimpien räätälöidyt Lions tuotemerkin Logo käänne merkit valmistaja

Kova emali Logo rintanappi käänne Pin tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus kova emali Rintamerkit on korkea kiilto maali kirkas ja kiiltävä ulkonäkö ilman tarvetta epoksihartsi päällystetty ja tulevat kaikenlaisia värejä. Nämä pinssit ovat erittäin kestäviä ja 20 % paksumpi kuin muut...

Tuotetiedot

Kova emali Logo rintanappi rintaneulan


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

halkaisija 30mm

Maali / väri

Gold Plating

Pakkaus

OPP laukku


Tuotteen kuvaus

Kova emali Rintamerkit on korkea kiilto maali kirkas ja kiiltävä ulkonäkö ilman tarvetta epoksihartsi päällystetty ja tulevat kaikenlaisia värejä. Nämä pinssit ovat erittäin kestäviä ja 20 % paksumpi kuin muut kuolevat iski nastat.

Korut laatu kova emali pins ovat hyvin tärkeitä juhlatilaisuuksia, joista yritysilme nastat, yleissopimuksen nastat, tapahtuma nastat, veljeys nastat, naisopiskelijayhdistys nastat, vuosipäivä nastat, merkittävä palvelupalkinto tai poliittinen nastat.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mukautetun tehty myynninedistämistarkoituksessa kalliimpien räätälöidyt lions tuotemerkin logo käänne merkit valmistaja, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: kalliimpien räätälöidyt lions tuotemerkin logo käänne merkit valmistaja, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like