Merkkituotteiden Travelon turvallinen matkatavaroiden Tags henkilökohtainen matka elementit

Yksilöllistä kumi matkatavaran tag tiedot tuotteen kuvaus muokata ja mukauttaa oman matkatavarat tunnisteita. Se on hyvä tapa tehdä matkatavaroiden tunnistamisen helpottamiseksi erottuvat. Myös suuria kamera pussit, tietokone pussit, laukut, urheilu pyydykset ja enemmän.

Tuotetiedot

Henkilökohtainen kumi matkatavaran tag


Tuotetiedot

Materiaali

Kumi

Tuotteen koko

67 mm * 110 mm

Jälki alue

58 mm * 106 mm

Maali / väri

Sininen


Tuotteen kuvaus

Muokata ja mukauttaa oman matkatavarat tunnisteita. Asuuri tavoin tehdä matkatavaroiden tunnistamisen helpottamiseksi erottuvat. Myös suuria kamera pussit, tietokone pussit, laukut, urheilu pyydykset ja enemmän.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa merkkituotteiden travelon turvallinen matkatavaroiden tags henkilökohtainen matka Tunnisteet koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: merkkituotteiden travelon turvallinen matkatavaroiden tags henkilökohtainen matka Tunnisteet, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like