Akryyli värillinen violetti ruskea ja sininen Kemiallinen Tunnisteet Halvat Kemiallinen tunnus

Halvat akryyli matkatavaran tag tiedot tuotteen Tuotekuvaus akryyli Matkalaukkujen Tunnisteet tulee eri värivaihtoehtoja esim. Vaaleanpunainen, valkoinen, ruskea, violetti, vihreä, jne. Henkilökortti lisätään ja tag on kiinnitetty vahva metalli loop, joka sopii kaikki Laukut ja luggages.

Tuotetiedot

Halvat akryyli matkatavaran tag


Tuotetiedot

Materiaali

Akryyli

Tuotteen koko

25 mm * 65 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Monivärinen vaihtoehtoja


Tuotteen kuvaus

Akryyli Matkalaukkujen Tunnisteet tulee eri värivaihtoehtoja esim. Vaaleanpunainen, valkoinen, ruskea, violetti, vihreä, jne. Henkilökortti lisätään ja tag on kiinnitetty vahva metalli loop, joka sopii kaikki Laukut ja luggages.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa akryyli värillinen violetti ruskea ja sininen Kemiallinen Tunnisteet Halvat Lippupalvelu id koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: akryyli värillinen violetti ruskea ja sininen Kemiallinen Tunnisteet Halvat Kemiallinen tunnus, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like