Matkailu avaimenperät SK-075

Custom Made Printing ja hartsi Dome avainrenkaat Tuotekuvaus Kiinassa ammatillinen matkamuisto keychain valmistaja olemme työskennelleet monia matkamuisto maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppiaiden maailmanlaajuisesti Australiassa, Iso-Britannia, USA, Tanska, UAE, Japani, Uusi-Seelanti, Norja, Belgia, Espanja jne.

Tuotetiedot

Mittatilaustulostus ja hartsikuvion avainrenkaat

 

materiaali

sinkkiseos

Tuotteen koko

Räätälöidyt

Imprint-alue

Räätälöidyt

Lopeta / Väri

Nikkelipinnoitus, kullatut pinnoitus, antiikkiset pronssipinnoitteet, antiikkiset kullatut pinnoitteet jne.

Tuotteen Kuvaus

 

Kiinassa ammatillisen matkamuistomerkin valmistajana olemme työskennelleet monien matkamuistomyyjien, tukkukauppiaiden ja vähittäiskauppiaiden kanssa ympäri maailmaa Australiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Tanskassa, UAE: ssä, Japanissa, Uudessa-Seelannissa, Norjassa, Belgiassa, Espanjassa jne.

Yhä useammat matkustavat ympäri maata tai ympäri maailmaa. Ne vie aina muistoesineitä tai perheille tai ystäville lahjaksi lähettämiä matkamuistoja. Siksi myös matkamuistomateriaalit ovat hyvin suosittuja ja hyviä myyntikohteita tehtaassamme.

Tehtaallamme on runsaasti erilaisia matkamuistomateriaaleja, kuten matkamuisto pullonavaaja, matkamuistokäyrät, matkamuistilevyt, matkamuistomagneetit jne.

Hot Tags: matkailu avaimenperät sk-075, Kiina, tehdas, räätälöity, myynninedistämistarkoituksessa, tilauksesta, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like