Matkamuisto metallinen avain kilahtaa Big Ben Tower Bridge ja London Eye rakennuksen avaimenperinä

Mukautetun Lontoo turisti avaimenperä, tiedot tuotteen Tuotekuvaus se on normaali ja onnellinen asia, ottaa lahjoja takaisin matkustaessani muussa. Avaimenperä kuuluisa paikka tai tyypillinen buiding suunnittelua on ollut hyvin alkuun, myyminen kohta Matkamuisto tuotteen retailor tai Matkamuisto tukkuliike.

Tuotetiedot

Mukautetun Lontoo turisti avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

32 mm * 45 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Se on normaali ja onnellinen asia, ottaa lahjoja takaisin matkustaessani muussa. Avaimenperä kuuluisa paikka tai tyypillinen buiding suunnittelua on ollut hyvin alkuun, myyminen kohta Matkamuisto tuotteen retailor tai Matkamuisto tukkuliike.Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa Matkamuisto metallinen avain kilahtaa big Beniä tower bridge ja london eye rakennus avaimenperinä koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Matkamuisto metallinen avain kilahtaa big Beniä tower bridge ja london eye rakennus avaimenperiä, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like