Low Cost Florida kartta suunnittelu muovi pehmeä PVC Matkamuisto avainniput

Pehmeä PVC Florida Avainnipun tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus verrattuna metallinen avaimenperä, Matkamuisto avainnippu muovi pehmeästä PVC: stä on paljon taloudellinen mutta silti tehokkaita. Tämä on myös, miksi PVC avainnippu on laajalti käytetty myynninedistämistarkoituksessa periksi suuria määriä.

Tuotetiedot

Pehmeä PVC Florida avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

PVC

Tuotteen koko

56 mm * 51 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Mukautettu


Tuotteen kuvaus

Metallinen avaimenperä verrattuna Matkamuisto avainnippu muovi pehmeästä PVC: stä on paljon taloudellinen mutta silti tehokkaita. Tämä on myös, miksi PVC avainnippu on laajalti käytetty myynninedistämistarkoituksessa periksi suuria määriä.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri custom meidät myynninedistämistarkoituksessa edullisia florida kartta suunnittelu muovi pehmeä pvc Matkamuisto avainniput koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: edulliset meille florida kartta design pehmeä pvc Matkamuisto avainniput, Kiina, muovitehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like