Ison-Britannian Irlannin Lions avainrenkaat ja Uusi-Seelanti 2017 Golden Matkamuisto avain Tunnisteet

Suorakulmion kullan kullattu avaimenperä tuotteen eritelmien Tuotekuvaus avaimenperä on mittatilaustyönä kaksi puolella malleja kova kiilteeseen. Tämä on palkkio tuote teimme asiakkaan Uudessa-Seelannissa, joka tulee kultaukseen ja invidually pakattu luxury lahjapakkauksessa.

Tuotetiedot

Suorakulmion kullan kullattu avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

41 mm * 45 mm

Jälki alue

38 mm * 42 mm

Maali / väri

Gold Plating


Tuotteen kuvaus

Avaimenperä on mukautetun tehty kaksi puolella mallit kova kiilteeseen. Tämä on palkkio tuote teimme asiakkaan Uudessa-Seelannissa, joka tulee kultaukseen ja invidually pakattu luxury lahjapakkauksessa.Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyö myynninedistämistarkoituksessa Britannian Irlannin lions avainrenkaat ja Uusi-Seelanti 2017 golden Matkamuisto avaimenperät koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Ison-Britannian Irlannin lions avainrenkaat ja Uuden-Seelannin 2017 golden Matkamuisto avain Tunnisteet, Kiina, tehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like