Muovi trikoot avaimenperä Mazda kahden kaksipuolinen PVC avaimenperä

T-paita muotoinen pehmeä PVC avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus huomattavasti alennettuun t-paita muotoinen PVC avaimenperä on mukana yrityksen logon ja standardi split rengas. Alhaiset kustannukset on ihanteellinen jalkapalloseurat, urheiluseurat, kuntosalit tai muoti & vaatteet vähittäiskauppiaat.

Tuotetiedot

T-paita muotoinen pehmeä PVC-avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

PVC

Tuotteen koko

44 mm * 57 MM

Jälki alue

20 mm * 25 mm

Maali / väri

Punainen, valkoinen, musta


Tuotteen kuvaus

Huomattavasti alennettuun muotoinen PVC avaimenperä t-paita toimitetaan yrityksen logon ja standardi split rengas. Alhaiset kustannukset on ihanteellinen jalkapalloseurat, urheiluseurat, kuntosalit tai muoti andamp; vaatteet vähittäiskauppiaat.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa muovi sports wear avaimenperä mazda kaksipuolinen pvc avain Kaksoissoittokuvio koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: muovi trikoot avaimenperä mazda kahden kaksipuolinen pvc avainnippu, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like