Sininen talo muoto muovi kumi avainniput painettu talousarvion avaimenpidike

Myynninedistämistarkoituksessa house muotoinen muovi avaimenperän tiedot tuotteen Tuotekuvaus muotoinen muovi avaimenperän mini house on ihanteellinen lahja Kiinteistöalan yritykset tai Taloja vuokraus yrityksille. Oma logo on painettu toiselta tai molemmilta, ja se on nähnyt asiakkaille joka päivä.

Tuotetiedot

Myynninedistämistarkoituksessa house muotoinen muovi avaimenperän


Tuotetiedot

Materiaali

PVC

Tuotteen koko

54 mm * 64 mm

Jälki alue

39 mm * 12 mm

Maali / väri

Sininen


Tuotteen kuvaus

Mini house muotoinen muovi avaimenperän on ihanteellinen lahja Kiinteistöalan yritykset tai Taloja vuokraus yrityksille. Oma logo on painettu toiselta tai molemmilta, ja se on nähnyt asiakkaille joka päivä.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa sininen talo muoto muovi kumi avainniput painettu talousarvion avainnaulakko koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: sininen talo muoto muovi avainniput painettu talousarvion avainnaulakko, Kiina, kumitehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like