Pitkulaisia kohokuvioitu yrityksen Logo avaimenperiä Tina avaimenperä

Pitkulainen Tina avaimenperinä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus tinasta mukautetun avaimenperä näyttää hyvin klassinen ja elegantti. Jos olet edistää yrityksesi, klubi tai organisaatio, tämä on epäilemättä paras valinta. Henkilöt, jotka saavat nämä avaimenperiä ehdottoman rakastaa niitä.

Tuotetiedot

Pitkulainen Tina avaimenperinä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

56 mm * 28 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Antiikki hopeinen


Tuotteen kuvaus

Tina mukautetun avaimenperä näyttää hyvin klassinen ja elegantti. Jos olet edistää yrityksesi, klubi tai organisaatio, tämä on epäilemättä paras valinta. Henkilöt, jotka saavat nämä avaimenperiä ehdottoman rakastaa niitä.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mukautetun tehty myynninedistämistarkoituksessa pitkulaisia kohokuvioitu yrityksen logo avaimenperiä Tina avaimenperä, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: pitkulaisia kohokuvioitu logo avaimenperiä Tina avaimenperä, Kiinan tehtaamme, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like