Pitkulainen Saksa lippu painettu metalli avaimenperiä epoksi pihka suojaa

Saksa lippu metal avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus Saksa lippu on painettu ja suojattu epoksihartsi pinnalla. Pitkulainen metallinen avaimenperä on universaali, minkään kansakunnan lippu voidaan korvata ja tulostaa. Lipun avaimenperä on suuri lahja sport klubeja ja Matkamuisto yhtiö.

Tuotetiedot

Saksa lippu metalli avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

55 mm * 30 mm

Jälki alue

25 mm * 15 mm

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Saksa lippu on painettu ja suojattu epoksihartsi pinnalla. Pitkulainen metallinen avaimenperä on universaali, minkään kansakunnan lippu voidaan korvata ja tulostaa. Lipun avaimenperä on suuri lahja sport klubeja ja Matkamuisto yhtiö.Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa pitkulainen Saksa lippu painettu metalli avaimenperiä epoksi pihka suojaa, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: pitkulainen Saksa lippu painettu metalli avaimenperiä epoksi pihka suojaa, Kiina, Factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like