Ensimmäinen sininen ja valkoinen posliini avainnippujen ja Design Ceremic avaimenperät

Sininen ja valkoinen posliini Avainnipun tiedot tuotteen Tuotekuvaus Tämä avainnippu tekemät posliini- ja metalliosat. Se on myös Kiinan perinteinen teema tuote, joka on suosittu Matkamuisto. Posliini-osa voidaan mukautetun tehty malleja tai käsitteitä tai jopa yrityksen logo.

Tuotetiedot

Sininen ja valkoinen posliini avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

Halkaisija 25mm

Jälki alue

N/A

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Tämä avainnippu on tehty posliini ja metalli osat. Se on myös Kiinan perinteinen teema tuote, joka on suosittu Matkamuisto. Posliini-osa voidaan mukautetun tehty malleja tai käsitteitä tai jopa yrityksen logo.Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa ensimmäinen sininen ja valkoinen posliini avainnippujen ja design ceremic avaimenperät koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: ensimmäinen sininen ja valkoinen avainnippujen ja design ceremic avaimenperiä, Kiina, posliinitehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like