Painettu Kappa Logo Chrome Avaimenperät ja mainonta avaimenperinä

Kiiltävä kromi mainonta avaimenperä tuotteen eritelmien Tuotekuvaus chrome täysmetallinen avaimenperä on mittatilaustyönä perustuu asiakkaan suunnittelu ja kuvitus. Tämä avainnippu suunnittelu on hyvin ainutlaatuinen ja silmiinpistäviin, joka mahdollistaa nimikkeen erinomainen tuotemerkin edistäminen kylkiäinen.

Tuotetiedot

Kiiltävä kromi mainonta avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

32 mm * 32 mm

Jälki alue

20 mm * 20 mm

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Chrome täysmetallinen avaimenperä on mittatilaustyönä perustuu asiakkaan suunnittelu ja kuvitus. Tämä avainnippu suunnittelu on hyvin ainutlaatuinen ja silmiinpistäviin, joka mahdollistaa nimikkeen erinomainen tuotemerkin edistäminen kylkiäinen.Topwin Industrial harjoita tarjoaa eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa painettu kappa logo chrome Avaimenperät ja mainonta avaimenperinä koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: painettu kappa logo chrome Avaimenperät ja mainonta avaimenperiä, Kiina, tehdas, mukauttaa, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like