Die valetut sinkin seos 3D Retro avaimenperät

Seos metalli 3D Retro avaimenperiä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus on erittäin ammattimaista ja vahva tekninen henkilökunta, ammattitaitoisia työntekijöitä ja kehittyneiden laitteiden tehtaallamme. Näin varmistetaan, että voimme suunnitella ja tuottaa laadukkaita avaimenperä malleja asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Tuotetiedot

Seos 3D Retro avain metallirenkailla


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

Halkaisija 45mm

Jälki alue

34mm halkaisija

Maali / väri

Antiikki hopea / antiikki messinki


Tuotteen kuvaus

On erittäin ammattimaista ja vahva tekninen henkilökunta, ammattitaitoisia työntekijöitä ja kehittyneiden laitteiden tehtaallamme. Näin varmistetaan, että voimme suunnitella ja tuottaa laadukkaita avaimenperä malleja asiakkaille maailmanlaajuisesti.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa valettu sinkki kevytmetallivanteet 3d retro avaimenperiä, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Die cast sinkin seos 3d retro avaimenperiä, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like