Antiikki pronssi venetsialainen Retro metallisia avaimenperiä räätälöityjä

Räätälöidyt metallinen avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus räätälöidyt metalli avainnippu on suosituin myynninedistämistarkoituksessa kohteen monipuolisuus ja edullisten. Tarjolla on monia muotoja, kokoja, tulostusaluetta ja värit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä milloin tahansa.

Tuotetiedot

Räätälöidyt metallinen avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

30 mm * 36 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Customisedmetal avainnippu on suosituin myynninedistämistarkoituksessa itemdue monipuolisuus ja kustannukset. Monia muotoja, kokoja, tulostusalueet andamp; värit ovat käytettävissä. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä milloin tahansa.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa antiikki pronssi venetsialainen retro metallisia avaimenperiä räätälöityjä koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: antiikki pronssi venetsialainen retro metallisia avaimenperiä räätälöityjä, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like