Halvat Promo muovi Mini LED taskulamppu avaimenperä irtotavarana

Halvat myynninedistämistarkoituksessa LED avaimenperä taskulamppu tiedot tuotteen Tuotekuvaus Tämä suorakulmio led avaimenperä on hyvä työntekijä tai yritysten lahjoja, hyvä kauppa Näytä kohteet ja jopa toimivat hyvin, kun vähittäiskaupassa koska ne ' re edullinen, mutta erittäin toimivia tuotteita.

Tuotetiedot

Halvat myynninedistämistarkoituksessa LED avaimenperä taskulamppu


Tuotetiedot

Materiaali

Muovi

Tuotteen koko

63 mm * 32 mm

Jälki alue

25 mm * 15 mm

Maali / väri

Punainen, sininen, valkoinen, jne.


Tuotteen kuvaus

Tämä johti suorakulmion avainnippu on ahyvää työntekijä tai yritysten lahjoja, hyvä kauppa näyttää kohteita ja jopa toimivat hyvin kun vähittäiskaupassa, koska theyand #39, uudelleen edullinen mutta erittäin toimiva tuotteita.Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa Halvat promo muovi mini led taskulamppu avaimenperä irtotavarana koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Halvat promo muovi mini led taskulamppu avaimenperä bulk, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like