Leima Logo ja Yritystiedot tumma ruskea PU Nahka avainniput tukku

Oma kohokuvioitu logo PU Avainnipun tiedot tuotteen Tuotekuvaus myynninedistämistarkoituksessa pu-avaimenperä on erittäin suosittu mukautettuja teki yhden ja edullisia. Iso hihna avulla tuotemerkin ja yrityksen tiedot, kohokuvioitu, joka sopii hyvin kaikki yritykset tai kampanjat erittäin edulliseen hintaan.

Tuotetiedot

Oma kohokuvioitu logo PU avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Nahkaiset + metalli

Tuotteen koko

24 mm * 79 mm

Jälki alue

20 mm * 70 mm

Maali / väri

Harmaa


Tuotteen kuvaus

Myynninedistämistarkoituksessa pu avainnippu on erittäin suosittu mukautettuja teki yhden ja edullisia. Iso hihna avulla tuotemerkin ja yrityksen tiedot, kohokuvioitu, joka sopii hyvin kaikki yritykset tai kampanjat erittäin edulliseen hintaan.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyö myynninedistämistarkoituksessa leima logo ja yrityksen tiedot tumma ruskea pu nahka avainniput tukku koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: leima logo ja yrityksen tiedot tumma ruskea pu nahka avainniput tukkukauppa, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like