Suorakulmion kromi metalli punainen aito nahka avainniput Logo laser kaiverrettu

Myynninedistämistarkoituksessa Halvat Nahka avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus myynninedistämistarkoituksessa Avaimenperät on olennainen osa, että useimmat jokainen tekee niiden kanssa päivittäin, joka tekee nämä tarvikkeet helppo tapa saada silmät logo yhtä usein. Mukautetun logon ja viesti on aina laser kaiverrettu...

Tuotetiedot

Myynninedistämistarkoituksessa Halvat Nahka avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Nahkaiset + metalli

Tuotteen koko

55 mm * 80 mm

Jälki alue

10 mm * 40 mm

Maali / väri

Punainen


Tuotteen kuvaus

Myynninedistämistarkoituksessa Avaimenperät on olennainen osa, että useimmat jokainen tekee niiden kanssa päivittäin, joka tekee nämä tarvikkeet helppo tapa saada silmät logo yhtä usein. Mukautetun logon ja viesti on aina laserilla kaiverrettu toiselta tai molemmilta. Suosittu musta, ruskea, valkoinen väri on käytettävissä nahka.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa suorakulmion kromi metalli punainen aitoa nahkaa avainnippujen logo laser kaiverrettu vuodesta 2003 ja omistaa hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Tutkimus