Logo nahkaiset avaimenperät LK-066

Mittatilaustyönä valmistettu korkealaatuinen metalliset nahkaiset avaimenperät Tuotekuvaus Mukautettu logo on kohokuvioitu metalliosan toisella puolella. Viesti, yhteystiedot, puhelinnumero. , jne. voi olla kohokuvioitu tai kuuma leimattu myös nahkaosiin. Aitoa nahka-osaa on useita värivaihtoehtoja, mukaan lukien ...

Tuotetiedot

Mittatilaustyönä korkealaatuista metallista nahkaa

materiaali

Metall + nahka

Tuotteen koko

Räätälöidyt

Imprint-alue

Räätälöidyt

Lopeta / Väri

Antique Bronze Plating

Tuotteen Kuvaus

 

Yksilöllinen logo on kohokuvioitu metallisen osan toisella puolella. Viesti, yhteystiedot, puhelinnumero. , jne. voi olla kohokuvioitu tai kuuma leimattu myös nahkaosiin. Aitoa nahkaosaa on useita värivaihtoehtoja, mukaan lukien tumma, ruskea, sininen, punainen, valkoinen, harmaa jne.

Tarjoamme laajan valikoiman brändäysmenetelmää mittatilaustyönä valmistetuissa avaimenperissä, kuten painatus, kohokuviointi, pehmeä emali, kova emali, laserkaiverrus, kaiverrus jne.

Jos etsit myynninedistämistarkoituksessa avaimen ketjuja brändeillesi tai erikoistilaisuuksille, älä epäröi ottaa yhteyttä milloin tahansa.

Hot Tags: logo nahkaiset avaimenperät lk-066, Kiina, tehdas, räätälöity, myynninedistämistarkoituksessa, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like