Ruskea todellinen lehmä Nahka avaimenperä toimittaja Kiinasta

Mukautetun ruskea nahka avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus myynninedistämistarkoituksessa nahka-avaimenperiä on henkilökohtainen yhden tai molemmin puolin, joten te kanisteri kartuttaa eri malleja kummallekin puolelle. Kohokuvioitu nahka avaimenperät ovat erinomainen edullinen tuote avu ulkoasua.

Tuotetiedot

Mukautetun ruskea nahka avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Nahkaiset + metalli

Tuotteen koko

51 mm * 93 mm

Jälki alue

23 mm * 30 mm

Maali / väri

Ruskea


Tuotteen kuvaus

Myynninedistämistarkoituksessa nahka avaimenperinä on henkilökohtainen yhden tai molemmin puolin, joten te kanisteri kartuttaa eri malleja kummallekin puolelle. Kohokuvioitu nahka avaimenperät ovat erinomainen edullinen tuote avu ulkoasua.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa ruskea todellinen lehmä Nahka avaimenperä toimittaja Kiinasta koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: ruskea todellinen lehmä Nahka avaimenperä toimittaja Kiinan, Kiina, tehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like