Tyhjä huippuluokan ainutlaatuinen Suunnittelutyökalun nahka avainniput

Custom metalli ja Nahka avaimenperä tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus monen Nahka avaimenperä, joka mahdollistaa yksittäisen avaimen poistamisen ja vaihtamisen. Asiakkaan logo on kohokuvioitu tai kuuma leimattu nahka ja voit valita nahkaa väri ruskea, musta, punainen ja valkoinen.

Tuotetiedot

Custom metalli ja Nahka avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Nahkaiset + metalli

Tuotteen koko

13 mm * 93 mm

Jälki alue

9 * 48mm

Maali / väri

Musta


Tuotteen kuvaus

Monen silmukka Nahka avaimenperä, joka mahdollistaa yksittäisen avaimen poistamisen ja vaihtamisen. Asiakkaan logo on kohokuvioitu tai kuuma leimattu nahka ja voit valita nahkaa väri ruskea, musta, punainen ja valkoinen.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa tyhjä huippuluokan ainutlaatuinen Suunnittelutyökalun nahka avainniput koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: tyhjä huippuluokan ainutlaatuinen Suunnittelutyökalun nahka avainniput, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like