Punainen väri muovi Real Estate talo muoto avaimenperä Tags

Muovi kiinteistöjen avaimenperä tiedot tuotteen Tuotekuvaus muovinen avaimenperä on saatavilla eri väriä optios. Suuri tuotemerkin alueella imprint oman yrityksen ja iskulause molemmin puolin. Avaimenperä on ihanteellinen kiinteistönvälittäjät, jotka haluavat tehdä vaikutuksen asiakkailleen.

Tuotetiedot

Muovi kiinteistöjen avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Muovi

Tuotteen koko

53 mm * 47 mm

Jälki alue

30 mm * 22 mm

Maali / väri

Mukautettu


Tuotteen kuvaus

Muovinen avaimenperä on saatavilla eri väriä optios. Suuri tuotemerkin alueella imprint oman yrityksen ja iskulause molemmin puolin. Thekeyring on idealfor kiinteistönvälittäjät, jotka haluavat tehdä vaikutuksen asiakkailleen.
Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa punainen väri muovi kiinteistöjen house muoto avaimenperä Tunnisteet koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: punainen väri muovi kiinteistöjen house muoto avaimenperä Tunnisteet, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus