Kiiltävä kromi pyörivät sydämen muotoinen metalli charmia avaimenperiä

Spinning sydämen muoto avaimenperinä tiedot tuotteen Tuotekuvaus sisempään sydämeen metalli on käännettävissä viestin tai nimi laserilla kaiverrettu. Mainio Ystävänpäivä tai vuosipäivä lahja, anna kumppani tietää, kuinka erityinen ne ovat ottaa oman merkityksellisiä sanoja kaiverrettu kummallakin puolella.

Tuotetiedot

Spinning sydämen muoto avaimenperinä


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

43 mm * 28 mm

Jälki alue

20 mm * 20 mm

Maali / väri

Nikkeli Plating


Tuotteen kuvaus

Sisäisen sydän-metalli on käännettävissä viestin tai nimi laserilla kaiverrettu. Mainio Ystävänpäivä tai vuosipäivä lahja, anna kumppani tietää, kuinka erityinen ne ovat ottaa oman merkityksellisiä sanoja kaiverrettu kummallakin puolella.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa kiiltävä kromi pyörivät sydämen muotoinen metalli charmia avaimenperiä, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: kiiltävä kromi pyörivät sydämen muotoinen metalli charmia avaimenperiä, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like