Petteri muoto metalli charmia avaimenperinä tekojalokivi sarjakuva lahja Keycahin

Korut fox muoto avainnippu. Tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus jos etsit koruja tai tekojalokivi Avainnipun valmistaja, Topwin olisi paras valinta, koska olemme erittäin ammattimaista ja vahva avainniput maker Guangdong, Kiina. Suunnittelu- tai käsite on aina tervetullutta.

Tuotetiedot

Korut fox muoto avainnippu.


Tuotetiedot

Materiaali

Metalliseoksesta + tekojalokivi

Tuotteen koko

87 mm * 38 mm

Jälki alue

N/A

Maali / väri

Gold Plating


Tuotteen kuvaus

Jos koruja tai tekojalokivi Avainnipun valmistaja, Topwin olisi paras valinta, koska olemme erittäin ammattimaista ja vahva avainniput maker Guangdong, Kiina. Suunnittelu- tai käsite on aina tervetullutta.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa diamond fox muoto metalli charmia avaimenperinä tekojalokivi sarjakuva lahja keycahin koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: fox muoto metalli charmia avaimenperinä tekojalokivi sarjakuva lahja keycahin, Kiina, timanttitehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like