Crystal kiiltävä tekojalokivi käsilaukku lisävaruste Kangaskassi riipus charmia avaimenperä

Diamond butterfly avaimenperinä tuote-eritelmien Tuotekuvaus kaunis perhonen-avaimenperä on valmistettu nousi kulta metalli- ja eri väri timantteja. Tyylikäs muotoilu tekee suuri lahja nuoret naiset kuin charm käsilaukku, asusteet ajaksi eloisa soittaa puhelimella.

Tuotetiedot

Diamond butterfly avaimenperinä


Tuotetiedot

Materiaali

Metalli + tekojalokivi

Tuotteen koko

48 mm * 32 mm

Jälki alue

N/A

Maali / väri

Nousi kultaukseen


Tuotteen kuvaus

Kaunis perhonen-avaimenperä on valmistettu nousi kulta metalli- ja eri väri timantteja. Tyylikäs muotoilu tekee suuri lahja nuoret naiset kuin charm käsilaukku, asusteet ajaksi eloisa soittaa puhelimella.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa crystal kiiltävä tekojalokivi käsilaukku lisävaruste Kangaskassi riipus charmia avaimenperä koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Crystal kiiltävä tekojalokivi käsilaukku lisävaruste Kangaskassi riipus charmia avaimenperä, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like