Räätälöidyt suorakulmainen PU-nahka- ja metalliset avaimenperät

Topwin Industrial on sitoutunut tarjoamaan erilaisia räätälöityjä, myynninedistämistarkoituksiin suunniteltuja suorakaiteen muotoisia PU-nahkoja ja metallisia avaimenperäketjuja vuodesta 2003 lähtien ja omistanut hyvän maineen laadukkaista mittatilaustuotteistaan ja erinomaisista palveluistaan. Olkaa varmoja ostaaksesi räätälöidyt tuotteet ...

Tuotetiedot
Topwin Industrial on sitoutunut tarjoamaan erilaisia räätälöityjä, myynninedistämistarkoituksiin suunniteltuja suorakaiteen muotoisia PU-nahkoja ja metallisia avaimenperäketjuja vuodesta 2003 lähtien ja omistanut hyvän maineen laadukkaista mittatilaustuotteistaan ja erinomaisista palveluistaan. Ole valmis ostamaan räätälöityjä tuotteita tehtaalta.


Yksilölliset suorakulmion nahkaiset ketjut


 

Materiaali

Nahka + metalli

Tuotteen koko

70mm * 28mm

Imprint-alue

27mm * 8mm

Lopeta / Väri

Musta, ruskea, punainen, jne

 

Tuotteen Kuvaus

 

Topwin-nahkaiset avaimenperät ovat klassinen ja laadukas keino mainostaa tuotemerkkiäsi. Täydellinen henkilökohtaiseen ja toimistokäyttöön sekä palveluihin. Suorakulmion nahkainen avaimenperä on yksi suosituimmista avaimenperäkohteistamme. Se voidaan pakata yksilölliseen polybagiin, mustaan laatikkoon tai ylelliseen laatikkoon.


Topwin on ollut mukana tarjoamassa erilaisia myynninedistämiseen tarkoitettuja nahkaverhoiluja vuodesta 2003 ja omistanut hyvän maineen laadukkaista mittatilaustuotteistaan ja erinomaisista palveluistaan. Ota yhteyttä meihin ja osta tehdastamme räätälöityjä nahka-avaimenperiä.


Hot Tags: Räätälöity suorakulmainen pu-nahka ja metalliset myynninedistämistarkoituksessa toimivat avaimenperät, Kiina, tehdas, räätälöity, myynninedistämistarkoituksessa, mittatilauksena, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like