Käsintehty ruskea lehmä Nahka avaimenperä henkilökohtainen avainnipuista irtotavarana

Klassinen nahka avaimenperä tiedot tuotteen Tuotekuvaus Tämä on klassinen aito nahka avaimenperä. Tämä tyyli pitää avaimet suoraan ja estää niitä flopping tietoa taskussa. Kolme väri vaihtoehtoja ja mukautetun logon kohokuvioitu tai folio on estänyt hopea tai kulta väri.

Tuotetiedot

Klassinen nahka avaimenperä


Tuotetiedot

Materiaali

Metalli + nahka

Tuotteen koko

100 mm * 60 mm

Jälki alue

60 mm * 30 mm

Maali / väri

Ruskea, musta, punainen


Tuotteen kuvaus

Tämä on klassinen aito nahka avaimenperä. Tämä tyyli pitää avaimet suoraan ja estää niitä flopping tietoa taskussa. Kolme väri vaihtoehtoja availableand oma logo kohokuvioitu tai folio estetään hopea tai kulta väri.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa käsintehty ruskea lehmä nahka keskeinen asia henkilökohtainen avainniput irtotavarana koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: käsintehty ruskea lehmä nahka keskeinen asia henkilökohtainen avainniput irtotavarana, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like