Etusivu > Tuotteiden tuntemus > Sisältö

Useita tänään suosittuja hyväpalkkainen Avainnipun tarvikkeet käyttöön

Jan 14, 2017

Tänään, avaimenperä, ja paitsi muutaman Yuan yli 10 gadgetit, avain ketjut valmistajan muistutti että todayand #39; s avaimenperä design on erikoistunut suunnittelu, asiakkaiden erityisvaatimusten sopeutua markkinoiden kysyntään, kun tullut high-end koristelu useita Suosituimmat high-end muoti-avaimenperä on seuraava:
Upottaa avaimenperiä. Mosaiikki ns avain renkaat tarkoittaa, kun varauksen avaimenperiä, lopettaa upotekoristeinen jalokiviä tai kulta ja hopea, kuten helmi upotettu avainnippu, kaiverrettu lausunnot että tunteet.
Jade avaimenperiä. Tämä avainnippu, korkealaatuisia Jadeite ymmärtää kaunis Emerald ja jade Avainnipun ohje käytöstä on malli korkealaatuisia Jadeite edellä ainesosia, korkea-asteen poikkeus, paitsi koska avain ketjut ja koruja Close erityisesti kesän ajan, jade Avainnipun voi tehdä iho tuntuu lämmin ja viileä.
Kulta ja hopea materiaalit avaimenperiä. Tämä on kullalla ja hopealla huolellisesti Varauksen avain ympyrä, avaimenperä, koska tällaisen materiaalin ja tyylin käsittelyn vuoksi hinta kallis, yleinen ulkoasu on kahden ja yhden circle, monet pari avain kahlehtia kuin Rakastan muistoksi jokaisen lahja-lahja voi veistetty Shang yksi Kohdista teksti avainnippu, kuten parit Nimimerkki tai rakkaus sitoutumista , avain ympyrä valmistaja sanoi, avaimenperä kulta ja hopea materiaali näyttää hyvin high-end tekstuurin, Näytä master identiteetin paikannus.
Nämä kolme ovat suosituin premium-avaimenperä Avaimenperä valmistajien huomautti, että kehityksen alalla, peopleand #39; elintasoa edistymistä, esteettinen tietoisuus ja tuottaa high-end avaimenperä on laajempi tilaa kehittyä.