Etusivu > Tuotteiden tuntemus > Sisältö

PVC pehmeä kumi Avainnipun esteettisesti miellyttävä useita vaikutuksia suosittu

Jan 14, 2017

Tuotteet näyttävät kauniimpi. Lisäksi kirkkaita värejä tuntemaan paremmin ja näyttävät kauniimmilta. Avaimenperä muoto on avain meidän rakkaus rihkamaa. Se voidaan ottaa eri muotoja, kuten sarjakuva kuvat, eläimet, sydämiä, perhosia ja niin edelleen. Avaimenperä on ympyrä tai muu muoto suoraan yläpuolella tietojen malleja, pehmeä Kumituotteet voi kuitenkin luoda liittyvät kuvion muotoa, hienostunut muotoilu tekee hyvin realistinen.
Pehmeä Kumituotteet vielä pitkään ja ei vahingoita ihoa. PVC pehmeä kumi avaimenperän sovelluksia donand #39; t hankkia jotta murheissaan jokseenkin rikki, donand #39; t tarvitse huolehtia rust, pitkäaikainen käyttö ei anna Color Dodge. Pehmeä PVC-tuotteita ei ole mitään ärsytystä iholla, jopa päivissä kylmin talvi lähellä iho iho donand #39; t tarvitse huolehtia jään. Lisäksi pehmeä avaimenperä koska se on hyvin pehmeä hänen taskussa vaikuttaa oman.
Tuotteet muokattavissa eri tyylejä. PVC-materiaali voidaan käsitellä erilaisia tuotteita, tasainen ja kaksiulotteinen, voidaan myös ottaa d tasainen avaimenperiä. PVC avaimenperä osallistua muita tuotteita, kuten läpinäkyvä öljy, fosfaatti ja muut vaikutukset ei ole sama. Entinen voidaan läpinäkyvä tai läpikuultava tuote voidaan tehdä tuotteiksi. Luonnostaan tehdä avaimenperiä on yhteinen maku. Siksi meillä on pehmeä kumi koruja ja muita ominaisuuksia, on tullut vieläkin chic.
Yksinkertainen avaimenperä näet personand #39; s maku. Se on tietenkin käyttää roikkuu avaimia, mutta paljon materiaalia markkinoille, suosituin on PVC. Tämä on ympäristöystävällinen materiaali, nonpoisonous ja mauton helppoa muodonmuutoksia, tuotetaan eri muovi lahja lahja valinta. Erityisetuja PVC voidaan tehdä avaimenperiä.