Etusivu > Tuotteiden tuntemus > Sisältö

Auton avaimenperä luokittelu

Jan 14, 2017

1, PVC pehmeä kumi avainnippu, muovi, ja voidaan räätälöidä mukaan koko ja muoto haluat hometta ei ole liian kallista, useimmat korut olennaista haittaa, värit taipumus tummempi.
2, akryyli avaimenperiä, eli akryyli, tuoda ja materiaalit, ontto ja kiinteä, avoin, värillinen paperi; määrin kovuus päätöksen akryyli avaimenperä käyttää. Tällä hetkellä 3H akryyli pinnat ovat helpompi toteuttaa. (Kovuus taulukon viite leechoo)
3, sinkin seos avaimenperiä sinkki on myös yksi plastisuus metalli yleensä kautta tippa öljyä pinnalla tai metalli päällystetty anti-Rust käsittelystä;
4, pistoolikotelot valo avainnippu, pistelty nahka, nahkaa, tekonahkaa, PU, upotettu pientä valoa keskellä avainnippu, tai pimeissä paikoissa voidaan käyttää myös valaistus yöllä;
5, solar avain ketjun, aurinkopaneelit ja vaikutukset auringonvalo, käyttötavat uhkaava;
6, materiaali ABS stereo avainnippu, avoin ruiskuvalu, ABS-muovi, maali, multaa korkeammiksi, tehdä joitakin suurempia. Paljon parempi kuin PVC laatu.
7 Crystal avainnippu, yleensä Crystal keinotekoiset materiaalit voidaan tehdä mihin tahansa muotoon Crystal avainnippu, kustannukset yleensä vaihtelee yhdestä kymmeniä Yuan.
8. metalli avaimenperä auton avainnippu, nahka mallia autonavain, Silikageeli, koivun kuori auton avaimenperä