Halpa mainonta Business kumi jääkaappimagneetteja taksiyhtiö

Myynninedistämistarkoituksessa pehmeä PVC jääkaappimagneetteja tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus henkilökohtainen PVC jääkaappimagneetteja ovat mittatilaustyönä valettu haluttuun kokoon ja muotoon ja sitten väri infilled paikalla hyväksytty Pantone väreillä. Tämä on suuri myynninedistämistarkoituksessa kylkiäinen kohde yrityksesi ja tuotemerkin.

Tuotetiedot

Myynninedistämistarkoituksessa pehmeä PVC-jääkaappimagneetteja


Tuotetiedot

Materiaali

PVC

Tuotteen koko

63 mm * 54 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Keltainen/musta/punainen


Tuotteen kuvaus

Henkilökohtainen PVC-jääkaappimagneetteja ovat mittatilaustyönä, valettu haluttuun kokoon ja muotoon ja sitten infilled paikalla Pantone väri hyväksytty värit. Tämä on suuri myynninedistämistarkoituksessa kylkiäinen kohde yrityksesi ja tuotemerkin.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyö Halvat mainoslahjoja business kumi jääkaappimagneetteja taksiyhtiö koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Halvat mainonta business kumi jääkaappimagneetteja taksi yritys, Kiinassa, tehtaan, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like