Pariisin kaupunki Matkamuisto Fridget magneetti ja magneettinen koristeet jääkaapit

Lovea Matkamuisto metalli magneetit tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus kuin Kiinan johtava Jääkaappi magneetti valmistaja meidän on yhteistyössä monien Matkamuisto tukkuliike tai kaupankäynnin yritykset. On olemassa kymmeniä tuhansia mukautetun Jääkaappi magneetti tuotteita, jotka kuljetetaan asiakkaille vuosittain.

Tuotetiedot

Lovea Matkamuisto metalli magneetit

Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

55 mm * 26 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Antiikki messinki


Tuotteen kuvaus

Kiinan johtava Jääkaappi magneetti valmistaja meidän on yhteistyössä monien Matkamuisto tukkuliike tai kaupankäynnin yritykset. On olemassa kymmeniä tuhansia mukautetun Jääkaappi magneetti tuotteita, jotka kuljetetaan asiakkaille vuosittain.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa Pariisin kaupungin Matkamuisto fridget magneetti ja magneettinen koristeet jääkaapit, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Pariisin kaupunki Matkamuisto fridget magneetti ja magneettinen koristeet jääkaapit, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like