Die Casting antiikki pronssi Berliinin Matkamuisto jääkaappimagneetteja

Berliinin Matkamuisto jääkaappimagneetti tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus Jos työskentelet Matkamuisto tukku- tai vähittäismyyjä Matkamuisto, löydät jääkaappimagneetti on ollut suosittu ja kuuma myyminen kohta. Tourist mielellään ostaa joitakin jääkaappimagneetteja hyvä lahja ystävien tai perheen.

Tuotetiedot

Berliinin Matkamuisto jääkaappimagneetti


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

75 mm * 60 mm * 4 mm

Jälki alue

Mukautettu

Maali / väri

Antiikki messinki


Tuotteen kuvaus

Jos työskentelet Matkamuisto tukku- tai vähittäismyyjä Matkamuisto, löydät jääkaappimagneetti on ollut suosittu ja kuuma myyminen kohta. Tourist mielellään ostaa joitakin jääkaappimagneetteja hyvä lahja ystävien tai perheen.


Topwin teollisuus on ollut mukana tarjoamalla eri mittatilaustyö myynninedistämistarkoituksessa die casting antiikki pronssi Berliinin Matkamuisto jääkaappimagneetteja koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: painevalussa antiikki pronssi Berliinin Matkamuisto Jääkaappi magneetit, Kiina, factory, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like