Räätälöidyt Brysselin Retro 3D Metal jääkaappimagneetti turisti

Brysselin jääkaappimagneetti tuotteen tekniset tiedot tuotteen kuvaus Bryssel, virallisesti Brysselin pääkaupunkialueen (Ranska: Région de Bruxelles-Capitale, Hollanti: Brysselin Hoofdstedelijk Gewest) on alue, jossa kunnat Brysselin kaupunkiin, joka on Belgian...

Tuotetiedot

Brysselin jääkaappimagneetti


Tuotetiedot

Materiaali

Sinkin seos

Tuotteen koko

50 mm * 82 mm

Jälki alue

14 mm * 22 mm

Maali / väri

Antiikki Tina


Tuotteen kuvaus

Bryssel, virallisesti theBrussels Capital Region)ranska: Région de Bruxelles-Capitale,hollanti: Brysselin Hoofdstedelijk Gewest) onBelgiajoka koostuukuntien, mukaan lukienBrysselin kaupunkiinMikä on pääkaupunkiBelgia.

Päättymisen jälkeenToisen maailmansodan, Bryssel on merkittävä keskus kansainvälisen politiikan ja on tullut koti lukuisia kansainvälisiä järjestöjä, poliitikkoja ja diplomaatteja ja virkamiehiä.


Topwin teollisuus on harjoittanut tarjoaa eri mittatilaustyönä myynninedistämistarkoituksessa räätälöityjen Brysselin retro 3d metal jääkaappimagneetti turisti, koska 2003 ja omistama hyvä maine korkealaatuisista Räätälöidyt tuotteet ja erinomaiset palvelut. Voitte olla varmoja ostaa räätälöityjä tuotteita meidän tehdas.

Hot Tags: Räätälöidyt Brysselin retro 3d metal jääkaappimagneetti turisti, Kiina, tehdas, räätälöityjä, myynninedistämistä, mittatilaustyönä, mittatilaustyönä
Tutkimus

You Might Also Like