Etusivu > Meistä

Yrityksen profiili

Topwin Crafts Manufacturing Co, Ltd on yksi Kiinan johtavista avainnippujen, mitalien, rintamerkkien ja kolikoiden valmistajista perustamisesta lähtien vuonna 2003. Viime vuosikymmenien aikana olemme suunnitelleet ja valmistaneet laajan valikoiman mittatilaustyönä valmistettuja avainnipuja, mitaleja, merkkejä ja kolikoita asiakkaita Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Tanskassa, Japanissa, Espanjassa, Arabiemiirikunnissa jne.


Tehtaamme kattaa 5 200 neliömetrin rakennuspinta-alan ja on varustettu kattavilla tiloilla, esim. CNC, muottivalu, meistaminen, kiillotus, galvanointi, laser kaiverrus ja kokoonpano. Tehtaallamme työskentelee yli 160 ammattitaitoista henkilökuntaa.


Tuotevalikoimamme sisältää metalliset avainniput, nahkaketjusketjut, muoviset avainniput, matkamuisto-avainniput, pullonavaajat, mitalit, merkit, kolikot, kalvosinnapit, jääkaapimagneetit, matkalaukut jne. Yli 90% tuotteistamme viedään ulkomaille yli 40 maahan. .


Koska suurin osa osista valmistetaan ja jalostetaan talossa, se varmistaa, että pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme hyvää ja vakaata laatua, kilpailukykyistä hintaa ja lyhyen läpimenoajan. Viime vuosina omistamme monien asiakkaiden erittäin hyvää mainetta hyvälaatuisten tuotteiden, oikea-aikaisen toimituksen ja erinomaisten palvelujen ansiosta.


Odotamme innolla onnistuneemman kumppanuuden rakentamista asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa.


Yrityskuvat

Päämarkkinat

Tuotemerkkiasiakkaat